Fjellsprekking 

Det du trenger for å sprekke fjell, stein og betong

Ekspansjonsmørtel til å sprekke stein og fjell uten lyd eller vibrasjoner

Fjellsprekk Super

Det kraftigste stoffet på markedet i Norge


Siden tidenes morgen har stein og fjell skapt utfordringer for oss i hverdagen, enten du skal bygge noe eller lage en grøft til å drenere bort vann. Det er heller ikke lett å få has på betongkonstruksjoner som må rives. 

På plasser hvor du ikke kan bruke dynamitt, eller ikke kommer til med store maskiner, er Fjellsprekk ditt beste og rimeligste alternativ. 

Bor hull i det du skal sprekke. Bland Fjellsprekk med vann og hell i hullet. Vent. Så skal du se at det sprekker opp, uten at du forårsaker skade på omgivelsene. Ingen rystelser, ingen støy og helt uten risiko.

Vi kan med trygghet si at Fjellsprekk Super nå har blitt ennå kraftigere og kan brukes i temperaturområder fra -10 til +30 grader-

Vi har forhandlet dette produktet siden 2014. Det hadde vi neppe gjort hvis det ikke virket. Og kunder gir oss enstemmig gode tilbakemeldinger på at dette fungerer svært godt.  Sprekk stein inne i kjelleren. Sprekk stein nært husveggen. Sprekk stein og fjell i det fri. Lag grøfter og brønner. Ja du kan til og med sprekke stein under vann. Flere kunder har sprukket stein under flomålet i havet, i elver og i sumpområder. 

Du trenger en borhammer med fjellbor til å bore hull på 30 mm og oppover. Fjellsprekk fylles i hullene og steinen sprekker opp. Når du så skal fjerne oppsprukket stein kan den enkelt stykkes opp i mindre biter ved å bore hull og bruke en steinkile og hammer. Da sprekker steinen umiddelbart. Vi fører alle disse produktene som du trenger for å få jobben gjort. Ta en titt i nettbutikken eller kontakt oss for veiledning.


Her kan du se noen enkle skisser som viser anbefalte boremønster og metoder for sprekking av stein og fjell. Samme reglene gjelder for sprekking av betong.

Fjellsprekkingsprodukter