Etter årevis med turnéer, spillejobber, innspillinger og arbeid for andre artister, har Bodøgitaristen og sangeren Kjetil Hesten endelig funnet tid og mening til få sitt eget bandprosjekt   DARK HORSE PROJECT  realisert 

Første singel fra det kommende albumet heter RUN og ble sluppet i Mai 2022. I juni kom Crawl og nå er hele albumet tildgengelig på Spotify, Vinyl og CD

Vinylutgaven ble sluppet sammen med releasekonsert i Bodø 4 November samme år. Et fullsatt Sinus i Stormen konserthus ga sitt stempel på utgivelsen. Terningkast 6.  Bestill en CD også , og ikke glem T-Skjortene. Kvalitetsskjorter som selvsagt er trykket i Norge ! 

Konsert med bandet i Stormen , Bodø 23 Februar 2024. I tillegg til låter fra debutalbumet spiller de 4 helt nye låter 

Kjetil Hesten - Gitar og Vokal

Terje Jonassen - Tangenter

Jonas Solberg - Bass

Arild Johnsen - Trommer

The Project

Kjetil har vært i musikkbransjen i mer enn 30 år og er mest kjent for sin mektige sangstemme og solide gitarspill. Røttene stikker dypt ned i rockehistorien, og hans påvirkninger kommer hovedsakelig fra klassikerne på sytti- og åttitallet. Samtidig er han også er en musiker av et vidt omfang, og du kan finne ham på en lokal scene hvor han spiller rock en kveld, og golden oldies eller folkemusikk den neste kvelden.

Dark Horse Project er Kjetils hyllest til sine musikalske røtter og identitet.

Musikken suger deg inn i et mektig univers av sofistikert velspilt og godt produsert klassisk og melodisk rock med en moderne vri. Dark Horse Project er utvilsomt en sterk plate og oppleves for mange som et sonisk slag i trynet.

Sangene på plata er skrevet i løpet av de siste 3-4 årene, og da pandemien satte en brutal stopper for alle spillinger og turnéer de siste to årene, var tiden inne for at hans egne låter skulle vekkes til live.

Musikerne i bandet er alle toppmusikere med tonnevis av erfaring fra ulike deler av musikkmiljøet i Nord-Norge.


Lytt på singlene fra albumet ved å klikke på disse linkene: